Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage den haag, prenatal massage the hague | Nam Tok

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Nam Tok zwangerschapsmassage
Prenatal Massage Den Haag | expats | scheveningen

Van Harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap !

Wanneer je in verwachting bent, veranderd er zowel hormonaal als fysiek veel in je lichaam.
Daarmee kunnen er echter ook een aantal ongemakken ontstaan.
Je kunt hierbij denken aan meer belasting van de spieren. Maar ook aan lichamelijke en- of geestelijke vermoeidheid en het vasthouden van vocht bijvoorbeeld.
zwangerschapsmassage den haag, nam tok, prenatal massage, wellness, spa, zwangerschaps massage, zwangerschap, salon vlierboomstraat, frederik hendriklaan, scheveningen, nam tok scheveningen, nam tok den haag, the hague, expats, expat,
Onze prenatale massage is een ontspannende behandeling, speciaal voor de aanstaande moeder.
Het doel is om spierspanningen te helpen verlichten en daarnaast ook de bloedcirculatie te verbeteren.
Bij deze massage worden drukpunten juist vermeden waardoor er veel minder afvalstoffen uit de spieren vrijkomen die schadelijk kunnen zijn voor de baby.

Gezondheid voorop !

Uit veiligheid masseren wij de eerste drie maanden van de zwangerschap niet!
De kans op een miskraam is in deze periode namelijk groter. En ondanks het feit dat niet is aangetoond dat een massage deze kans vergroot, nemen we het risico gewoon niet. De focus van de behandeling ligt op volledige ontspanning van lichaam en geest.
Een zwangerschapsmassage kan dus een goede ondersteuning bieden en helpen tegen vermoeidheid, rug- nek of bekkenklachten of spataderen. Maar ook het vasthouden van vocht. Het verbetert de circulatie van jou en je kindje. Daarnaast zorgt deze massage voor een weldadig en verkwikkende werking op je gestel waardoor je “feel good hormonen” een boost krijgen!

Ervaar je medische klachten?
Geef van te voren even aan of je klachten hebt en zo ja welke dat zijn. Soms is het beter om eerst te overleggen met je verloskundige of je huisarts. Check hieronder of een massage geschikt is voor jou. Dan kun je gerust tijdens de massage heerlijk ontspannen!

Lees meer over de mogelijke risico’s en check

Wij maken uitsluitend gebruik van een neutrale massageolie. Door de hypoallergene bestanddelen is deze olie uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.
De oliën voeden de huid die hierdoor zacht en soepel blijft. Ook is de olie zeer goed uitwasbaar als deze onvoorzien in aanraking met je kleding zou komen. Lees hier meer over onze massageolie

Jij bepaalt zelf welke massage je wilt hebben. Dit kan dus een massage van het hele lichaam zijn of bijvoorbeeld alleen hoofd- nek- of schouders.
De massage wordt uitgevoerd in de positie die jij het prettigst vindt.


Boek je behandeling nu online!

zwangerschapsmassage den haag | prenatal massage the hague |