Over Nam Tok

Over Nam Tok

Salon Nam Tok is een klassieke massapraktijk in een gezellige jaren ’30 wijk, de Vruchtenbuurt van Den Haag.
De naam betekent waterval in het Thai en is vernoemd naar de prachtige Nam Tok Sai Yok Noi waterval, gelegen langs de beruchte Burma Spoorlijn in de Provincie Kanchanaburi in Thailand. De gelijknamige stad Kanchanaburi is bekend van de, in de tweede wereldoorlog gebouwde brug over de rivier de Kwai, welke onderdeel was van het voornoemde dodenspoor.

Nam Tok opende op 1 juni 2014 haar deuren, nadat het pand van een winkel tot salon werd omgebouwd. Opvallend is de warme Oosterse entourage die de salon onderscheidt van soortgelijke health salons.

Eigenaresse Parinya Kaensungnoen is afkomstig uit het Thaise Nakhon Ratchasima en is daar gediplomeerd in de eeuwenoude massagetechnieken van het oude Siam.
De grootvader van haar echtgenoot heeft in de tweede wereldoorlog als Nederlands-Indische krijgsgevangene aan de brug gewerkt, waarmee de naam van de salon een eerbetoon aan hem is.
U vindt naast Thaise, dan ook veel Indische invloeden in de salon.

In mei 2016 opende Nam Tok haar tweede vestiging aan de Frederik Hendriklaan, gelegen in het statige winkelcentrum “De Fred” in het Haagse Statenkwartier, op een steenworp afstand van de Scheveningse haven.

 

 

Publicaties

Swype om onze publicaties te lezen

 

Werken bij Nam Tok:

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.

 

BEKIJK HIER Onze salons

 

The Waterfall of Wellness