Massages

behandelingen | massage | Nam Tok

behandelingen | massage | Nam Tok

Contra-indicaties:

Heeft u medische klachten?
Is het überhaupt verstandig om een massage te ondergaan?

LEES ER HIER ALLES OVER!

 

Onze massages:

 

Oliemassage

Onze meest gangbare massage. Stimuleert de bloedsomloop en werkt zeer ontspannend door de aromatische oliën. Weldadig voor lichaam en geest. Zeer goed tegen stress. Deze massage kan zowel lichamelijke als stressklachten voorkomen, dan wel verhelpen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door deze massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk / spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam.

 

Zwangerschapsmassage

Onze zwangerschapsmassage is een ontspannende behandeling, speciaal voor de aanstaande moeder. Bij deze massage worden drukpunten vermeden waardoor er veel minder afvalstoffen uit de spieren vrijkomen die schadelijk kunnen zijn voor de baby. Een zwangerschapsmassage kan goed helpen tegen vermoeidheid, rug- nek of bekkenklachten, spataderen, vasthouden van vocht, enz. Geef van te voren even aan of u klachten heeft en zo ja welke dat dan zijn. Soms is het beter om eerst even overleggen met uw verloskundige, zodat u gerust tijdens de massage heerlijk kunt ontspannen.
Wij maken uitsluitend gebruik van een neutrale massageolie. Door de hypoallergene bestanddelen is deze olie uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid. U bepaalt zelf welke massage u wilt hebben. Dit kan dus een massage van het hele lichaam zijn of bijvoorbeeld alleen uw hoofd- nek- of schouders.

 

THERAPEUTISCHE  Massage

Deze massages zijn gericht op de door u aangegeven probleemgebieden van het lichaam. Middels drukpunten worden de knopen in de onzichtbare energielijnen, welke door het gehele lichaam lopen ontspannen en vrijgemaakt. Hierdoor kan de energie weer de meridianen van het lichaam volgen, welke met specifieke organen zijn verbonden. Rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door deze massage worden verholpen.

Let op: Dit is géén medische behandeling! Deze massage is gebaseerd op de traditionele alternatieve geneeskunde, zoals deze reeds eeuwen geleden in India en Siam (nu Thailand) tot stand kwam. Onze massages zouden positief kunnen ondersteunen bij diverse medische behandelingen, maar zijn zeker niet bedoeld als vervanging hiervan. Raadpleeg daarvoor uw huisarts of specialist.
Onze massages zijn niet geschikt voor mensen met ernstige gewricht- of spieraandoeningen (waaronder ontstekingen), botfracturen, besmettelijke huidaandoeningen of mensen met hartklachten. Dergelijke klachten dienen medisch behandeld te worden door arts of specialist. Wij stellen dan ook geen diagnoses en verstrekken geen medisch adviezen. Hiervoor verwijzen wij u naar uw huisarts.

 

Traditionele Massage

Bij de traditionele Thaise massage wordt géén olie gebruikt, waardoor de massage stroever is en daardoor soms als pijnlijker kan worden ervaren. Het is een vrij stevige massagetechniek, waarbij het lichaam in diverse yoga-posities wordt gebracht. De masseur gebruikt handen, knieën en ellebogen en soms zelfs het volledige gewicht, waarbij hij of zij zich richt zich op de energiebanen van het lichaam en tevens rek- en strekbewerkingen toepast.

 

Voetmassage

Heeft als doel het verminderen van lichamelijke en geestelijke spanningen. In de voeten bevinden zich tal van reflexzones die via energiebanen zijn verbonden met organen, zenuwbanen en andere lichaamsdelen waardoor deze middels acupressuur gestimuleerd worden. Zeer goed voor de doorbloeding in voeten en onderbenen. Geeft een weldadig gevoel van ontspanning.


Na een massage spierpijn, blauwe plekken of rode huid… hoe kan dat?
GOED OM TE WETEN VOOR & NA DE BEHANDELING. LEES VERDER…

 

 

Over onze producten

Alles over de eigenschappen, ingrediënten en allergenen van onze oliën

BEKIJK HIER ONZE SALONS